Cristiano Ronaldo Instagram Ne Kadar Kazanıyor

42m Likes 202k Comments - Cristiano Ronaldo cristiano on Instagram. Ronaldonun arkasında kalan diğer starların arasında Kylie.


Cr7 2020 Cristiano Ronaldo Wallpapers Cristiano Ronaldo Juventus Ronaldo Juventus

Kylie Jenner - 12million per post.

Cristiano ronaldo instagram ne kadar kazanıyor. Euro 2020de UEFA sponsoru Coca Colanın şişelerini önünden kaldırıp su öneren Cristiano Ronaldo dünyada gündem oldu. ı sponsorlu gönderi başına 800000 dolar kazanan şarkıcı Selena Gomez ve 750000 dolar kazanan futbolcu Cristiano Ronaldo takip ediyor. 5-Genç oyuncu Ariana Grandenin.

Bir paylaşımıyla 858 bir dolar kazanıyor. Haberler Spor Haberleri Futbol Haberleri İşte Cristiano Ronaldonun Juventusta 1 saatte kazanacağı para. Dünyanın en zengin 9.

Cristiano Ronaldo ne kadar kazanıyor. Ronaldonun Juventustan kazandığı yıllık. Portekizli yıldız sponsorluktan 150 milyon dolar kazanıyor.

Ronaldonun arkasında kalan diğer starların arasında Kylie. Dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo Instagramda tam 181 milyon takipçiye sahip. Dünyanın en çok maaş alan futbolcusu.

Ronaldonun Juventus ile olan kontratında yıllık 30 milyon euro kazandığı düşünülüyor. Bununla birlikte şimdiki ve gelecekteki yıldızlar da 2019 yılında katlanması beklenen 1 milyon. The top three on the list of highest-earning Instagram influencers were.

Ronaldonun hayatına bir bakalım. Yani bu durum onun Serie Anın açık ara en çok kazanan oyuncusu olduğu anlamına geliyor. 299m Followers 476 Following 3081 Posts - See Instagram photos and videos from Cristiano Ronaldo cristiano.

Cristiano Ronaldo ne kadar kazanıyor. Ronaldo Instagramdan bir yılda ne kadar para kazanıyor. Ronaldonun Juventus ile olan kontratında yıllık 30 milyon euro kazandığı düşünülüyor.

Cristiano Ronaldo Instagramda ne kadar kazanıyor Real Madridin yıldızı Cristiano Ronaldonun Instagramdan kazandığı para dudak uçuklatıyor. Champions League is back. Peki hangi ünlü Instagramdan ne kadar kazanıyor.

Instagramın En Çok Kazanan 10 Ünlüsü. Ermeni asıllı Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashianda sosyal medyadan en çok kazanan. 2018e kadar Real Madridde ve yıllık maaşı tam 23 Milyon dolar.

Hatta bu gelir o kadar yükselmiş durumda ki Ronaldo sosyal medyadan futbol kariyerindekinden daha fazla para kazanıyorMart 2019 ile Mart 2020 arasını kapsayan bir çalışmaya göre Ronaldo bu tarihler arasında sosyal medyadan 503 milyon dolar kazandı. 4500m Feb 5 1985 in Funchal Portugal. Ne kadar kazanıyor.

21w 2 likes Reply. Geçtiğimiz yıl 44 Milyon Dolar kazandı. Paylaşım başına 889 bin dolar alıyor.

Yani bu durum onun Serie Anın açık ara en çok kazanan. 3-225 milyon takipçisi bulunan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo üçüncü sırada. Cristiano Ronaldo Instagramdaki bu kazancıyla 233 milyon dolar kazanan Messiyi geride bırakıyor.

106 milyon takipçisi olan Ronaldo. Ariana Grande - 966000 773340 per post. Cristiano Ronaldo 36 from Portugal Juventus FC since 2018 Centre-Forward Market value.

Ronaldo Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım için 350 bin euro alıyor. ABONE OL Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo üç farklı sosyal medya hesabında 500 milyon takipçiye ulaşan ilk. Ronaldo ne kadar şanslısın MERİH DEMİRAL ile aynı takımda oynuyorsun.

4-Kim Kardashianın takipçi sayısı 176 milyon. Hopper HQ şirketinin yaptığı araştırmaya göre Ronaldonun Instagramdan kazandığı yıllık ücret 478 milyon dolar. 2022 yılına kadar anlaşması bulunduğu göz önüne alınırsa Ronaldo Juventusta geçireceği süre.

1172018 1453 Son Güncelleme. Instagramdan Ünlüler Ne Kadar Kazanıyor. Ne kadar kazanıyor.

Instagramda 136 milyon takipçisi bulunan Cristiano Ronaldo reklam içerikli Instagram gönderisi başına kazandığı ortalama geliriyle aynı alanda Messi ve Neymarı geride bıraktı. Bu arada Cristiano Ronaldonun sosyal medya üzerinden çok büyük paralar kazandığını hatırlatmakta da fayda var. Cristiano Ronaldo Instagramdaki bu kazancıyla 233 milyon dolar kazanan Messiyi geride bırakıyor.


Cristiano Ronaldo Titas


Cr7 Mu Red Devils Cristiano Ronaldo Manchester Cristiano Ronaldo Ronaldo


Cristiano Ronaldo O Lendario On Instagram Boa Tarde Cristiano Ronaldo Crstiano Ronaldo Cristano Ronaldo


Can Cristiano Ronaldo Beat Ali Daei Of Iran To Make World Record Of Most International Goals In History Of Football Cristiano Ronaldo Ronaldo Cristano Ronaldo


Cristiano Ronaldo Wallpaper Cristiano Ronaldo Wallpaper De Futebol Jogadores De Futebol


Vektor Cristiano Ronaldo Crstiano Ronaldo Christiano Ronaldo Cristano Ronaldo


Cristiano Ronaldo Donated 1 5 Million Dollars To Palestine For Ramadan Ramadan Islamic Information Palestine


6 388 Curtidas 21 Comentarios Cristiano Ronaldo Ronaldism7 No Instagram Cristiano Ronaldo This Season 3 3 Ronaldo Crstiano Ronaldo Cristiano Ronaldo


Cristiano Ronaldo Metal Poster Zull Displate Cristano Ronaldo Ronaldo Wallpapers Cristiano Ronaldo Juventus


8 183 Sukaan 33 Komen Cristiano Ronaldo Fans Cr7 Gallery Pada Instagram New Look Ronaldo Cristiano Ronaldo Christiano Ronaldo


1 650 Sukaan 10 Komen Timeronaldo Cristiano Timeronaldo Pada Instagram Ft Juventus 2 2 Sassuolo Ronaldo Christiano Ronaldo Cristiano Ronaldo


Cristiano Ronaldo Menyiarkan Di Instagram Goat Evolution Follow Iammatheodybdal Cristianoronaldo Cristiano Cr7 Ronaldo Lihat Semu


Turin Italy April 16 Cristiano Ronaldo Of Juventus In Action During The Uefa Champ Ronaldo Juventus Cristiano Ronaldo Juventus Cristiano Ronaldo Hairstyle


Pin By Edith On Futbol Ronaldo Wallpapers Crstiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Wallpapers


Cristiano Ronaldo Wallpaper Lockscreen By Mohamedgfx10 On Deviantart Cristiano Ronaldo Ronaldo Ronaldo Football


2 410 Likes 12 Comments Timeronaldo Cristiano Timeronaldo On Instagram Ronaldo Cristiano Ronaldo Hairstyle Cristiano Ronaldo Haircut Cristino Ronaldo


Cristiano Ronaldo On Instagram Fabio Capello Ronaldo Was Important For Serie A Everyone Spoke About Italian Football When H Em 2021 Futebol Os Melhores Do Mundo


Cristiano Ronaldo Ronaldo Cristiano Ronaldo Ronaldo Soccer


Ronaldo Wallpaper Lockscreen Juventus By Mwafiq 10 Ronaldo Christiano Ronaldo Ronaldo Football


Post a Comment

較新的 較舊

Iklan In-Feed (homepage)

Update